LINDT DIFFERENCE

Najlepšie prísady

Je rozdiel medzi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhaľte tajomstvo dokonalej čokolády...



Dbáme na kvalitu

V spoločnosti Lindt & Sprüngli veríme, že vysokokvalitná čokoláda môže byť vyrobená len z vysokokvalitných prísad. Túto filozofiu aplikujeme na každú prísadu v našich receptoch; od výberu kakaových bôbov len z najrenomovanejších oblastí, kde sa pestuje kakao, až po cestovanie po svete s cieľom získať tie najlepšie prísady na vytvorenie našich majstrovských čokoládových diel.

Prečo? Pretože v spoločnosti Lindt & Sprüngli dbáme na dokonalosť výroby od bôbu po tabuľku čokolády – vlievaním hrdosti a vášne do každého kroku procesu.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

Naši majstri výroby čokolády nepretržite vytvárajú vynikajúce kombinácie chutí; perfektne párujú prísady, aby zdôraznili jedinečnú chuť našej čokolády. Každá jednotlivá prísada je dôkladne skúmaná a získavaná od najlepších producentov po celom svete.

Orechy

Čokoláda a orechy sú klasická kombinácia. Naše orechy získavame z najprestížnejších sadov na svete – vrátane lieskovcov z Piedmontu, Taliansko – predtým, ako sa odborne opražia, aby boli dokonalé.

Ovocie

Kombinovanie ovocia s čokoládou otvára celý nový svet chutí – od aromatického pomaranča po šťavnaté maliny – vytvára produkty, ktoré sú rovnako inovatívne ako chutné.

Korenia

Naši Majstri čokolády Lindt experimentujú s pridávaním nepatrných štipiek najjemnejšieho korenia – vrátane ružového korenia, čili a morskej soli Fleur de Sel – na povýšenie vášho chuťového zážitku.



Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Ako pražíme naše orechy

V spoločnosti Lindt & Sprüngli pražíme orechy v našej továrni – na rozdiel od ostatných značiek čokolády, ktoré si nechávajú pražiť orechy inde. Naši profesionálni Majstri čokolády tento proces v priebehu rokov vylepšili kombinovaním ich zmyslov a jedinečnej schopnosti určiť, kedy sú orechy opražené do dokonalosti – predtým, než ich skombinujú s našou luxusnou čokoládou, aby sa zapečatila ich chuť.


Bern

Bern
Podstatné meno

Miesto zrodenia konšovania, Bern je tiež hlavným mestom Švajčiarska a patrí medzi pamiatky svetového dedičstva UNESCO.


“Soľ Fleur de Sel má najjemnejšie kryštály a najlahodnejšiu chuť, ktorá nádherne vyzdvihuje profil chuti našej čokolády.”

 

 
– Majster čokolády Lindt

Vynález konšovania

Mistrovské finále