Naši majstri výroby čokolády nepretržite vytvárajú vynikajúce kombinácie chutí; perfektne párujú prísady, aby zdôraznili jedinečnú chuť našej čokolády. Každá jednotlivá prísada je dôkladne skúmaná a získavaná od najlepších producentov po celom svete.
Orechy
Čokoláda a orechy sú klasická kombinácia. Naše orechy získavame z najprestížnejších sadov na svete – vrátane lieskovcov z Piedmontu, Taliansko – predtým, ako sa odborne opražia, aby boli dokonalé.
Ovocie
Kombinovanie ovocia s čokoládou otvára celý nový svet chutí – od aromatického pomaranča po šťavnaté maliny – vytvára produkty, ktoré sú rovnako inovatívne ako chutné.
Korenia
Naši Majstri čokolády Lindt experimentujú s pridávaním nepatrných štipiek najjemnejšieho korenia – vrátane ružového korenia, čili a morskej soli Fleur de Sel – na povýšenie vášho chuťového zážitku.


Ako pražíme naše orechy
V spoločnosti Lindt & Sprüngli pražíme orechy v našej továrni – na rozdiel od ostatných značiek čokolády, ktoré si nechávajú pražiť orechy inde. Naši profesionálni Majstri čokolády tento proces v priebehu rokov vylepšili kombinovaním ich zmyslov a jedinečnej schopnosti určiť, kedy sú orechy opražené do dokonalosti – predtým, než ich skombinujú s našou luxusnou čokoládou, aby sa zapečatila ich chuť.


Bern
Bern
Podstatné meno
Miesto zrodenia konšovania, Bern je tiež hlavným mestom Švajčiarska a patrí medzi pamiatky svetového dedičstva UNESCO.
“Soľ Fleur de Sel má najjemnejšie kryštály a najlahodnejšiu chuť, ktorá nádherne vyzdvihuje profil chuti našej čokolády.”