Luxusná čokoláda Lindt v číslach
1952
Rok zrodu ikonického ZLATÉHO ZAJAČIKA
36
Počet variantov tabuliek čokolád LINDT EXCELLENCE predávaných po celom svete
4 miliardy
Počet truffle LINDOR vyrobených každý rok na celom svete
Čo je temperovanie?
Temperovanie je proces zohrievania, chladenia a opätovného zohrievania čokolády, aby sa dosiahlo rovnomerné vymiešanie kakaového masla (tuk v čokoláde) a vyhlo sa nekontrolovanej kryštalizácii. Doviedli sme tento proces k dokonalosti, aby sme zaručili, že každá čokoláda Lindt bude vo výsledku nádherne lesklá a každá tabuľka sa zlomí s osobitým krehkým prasknutím.
Poliatie
Slovesné podstatné meno:
Proces obalenia stredov praliniek ich ponorením cez záves temperovanej čokolády.
Proces obalenia stredov praliniek ich ponorením cez záves temperovanej čokolády.
Naše špeciálne detaily finalizácie
„Ak venujete čas výrobe vysokokvalitnej čokolády, musí byť vysokokvalitná od začiatku do konca. O tom je čokoláda Lindt.“
Retro reklamy a balenie Lindt
V spoločnosti Lindt & Sprüngli si vážime našich lojálnych zákazníkov. Počúvame spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete a snažíme sa vytvoriť najjemnejšiu čokoládu, aby ste si mohli užiť skutočný čokoládový luxus. V priebehu rokov naše reklamy odrážali kľúčové momenty histórie – od najímania umelcov na ilustráciu reklám počas obdobia Belle Époque alebo používaním symbolov mieru na označenie konca druhej svetovej vojny.