LINDT DIFFERENCE

Dokonalý finálny produkt

Je rozdiel medzi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhaľte tajomstvo dokonalej čokolády...


Posledné detaily

V spoločnosti Lindt & Sprüngli veríme, že tajomstvo potešenia z čokolády pochádza z ponorenia sa do plne zmyslového zážitku. Preto dôkladnú pozornosť venujeme detailu pri každom kroku výroby – od temperovania na vytvorenie hladkého a lesklého produktu až po navrhovanie nášho elegantného obalu odrážajúceho vynikajúce esencie, ktoré sa nachádzajú vnútri. Všetky posledné detaily, ako najjemnejšia mandľa navrchu našich PRALINIEK a slávne mašle, ktoré skrášľujú každého ZLATÉHO ZAJAČIKA, sú starostlivo umiestňované ručne.


Luxusná čokoláda Lindt v číslach

1952

Rok zrodu ikonického ZLATÉHO ZAJAČIKA

36

Počet variantov tabuliek čokolád LINDT EXCELLENCE predávaných po celom svete

4 miliardy

Počet truffle LINDOR vyrobených každý rok na celom svete


Čo je temperovanie?

Temperovanie je proces zohrievania, chladenia a opätovného zohrievania čokolády, aby sa dosiahlo rovnomerné vymiešanie kakaového masla (tuk v čokoláde) a vyhlo sa nekontrolovanej kryštalizácii. Doviedli sme tento proces k dokonalosti, aby sme zaručili, že každá čokoláda Lindt bude vo výsledku nádherne lesklá a každá tabuľka sa zlomí s osobitým krehkým prasknutím.


Poliatie

Slovesné podstatné meno:
Proces obalenia stredov praliniek ich ponorením cez záves temperovanej čokolády.

Naše špeciálne detaily finalizácie


„Ak venujete čas výrobe vysokokvalitnej čokolády, musí byť vysokokvalitná od začiatku do konca. O tom je čokoláda Lindt.“

 
– Majster čokolády Lindt
 

Retro reklamy a balenie Lindt

V spoločnosti Lindt & Sprüngli si vážime našich lojálnych zákazníkov. Počúvame spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete a snažíme sa vytvoriť najjemnejšiu čokoládu, aby ste si mohli užiť skutočný čokoládový luxus. V priebehu rokov naše reklamy odrážali kľúčové momenty histórie – od najímania umelcov na ilustráciu reklám počas obdobia Belle Époque alebo používaním symbolov mieru na označenie konca druhej svetovej vojny.

Najlepšie prísady

Najlepšie kakao