Važení zakazníci, z dôvodu očakavaných vysokých teplôt a pracovného voľna, dňa 5.7.2022 budú všetky objednávky vytvorené od 1.7.2022 až 5.7.2022 odoslané v stredu, dňa 6.7.2022.
Ďakujeme za pochopenie
Free Delivery on orders over £50
Shipped with care
Pri všetkých akciách 2+1 musíte do košíka pridať 3 produkty a tretí dostanete zadarmo. Zľava sa vypočíta v košíku v poslednom kroku pre lacnejší produkt.
Vážení zákazníci, vždy sa snažíme poskytnúť vám čo najlepšiu ponuku. Prosím, ospravedlňte prípadné oneskorenie. V súčasnosti dodávame tovar do 5 až 7 dní. Ďakujeme, váš online tím Lindt.
Kúpte si dve balenia LINDOR 200g, 337g alebo 600g a získajte si srdce LINDOR 50g zadarmo! Akciový produkt sa v košíku objaví automaticky po splnení podmienok akcie.
Medzinárodný deň čokolády! - 20 % na všetky nezľavnené produkty. Promokód: ILoveLindt *Zľavu nieje možné kombinovať ostatnými promo akciami
Je rozdiel medzi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhaľte tajomstvo dokonalej čokolády...
Posledné detaily
V spoločnosti Lindt & Sprüngli veríme, že tajomstvo potešenia z čokolády pochádza z ponorenia sa do plne zmyslového zážitku. Preto dôkladnú pozornosť venujeme detailu pri každom kroku výroby – od temperovania na vytvorenie hladkého a lesklého produktu až po navrhovanie nášho elegantného obalu odrážajúceho vynikajúce esencie, ktoré sa nachádzajú vnútri. Všetky posledné detaily, ako najjemnejšia mandľa navrchu našich PRALINIEK a slávne mašle, ktoré skrášľujú každého ZLATÉHO ZAJAČIKA, sú starostlivo umiestňované ručne.
Luxusná čokoláda Lindt v číslach
1952
Rok zrodu ikonického ZLATÉHO ZAJAČIKA
36
Počet variantov tabuliek čokolád LINDT EXCELLENCE predávaných po celom svete
4 miliardy
Počet truffle LINDOR vyrobených každý rok na celom svete
Čo je temperovanie?
Temperovanie je proces zohrievania, chladenia a opätovného zohrievania čokolády, aby sa dosiahlo rovnomerné vymiešanie kakaového masla (tuk v čokoláde) a vyhlo sa nekontrolovanej kryštalizácii. Doviedli sme tento proces k dokonalosti, aby sme zaručili, že každá čokoláda Lindt bude vo výsledku nádherne lesklá a každá tabuľka sa zlomí s osobitým krehkým prasknutím.
Poliatie
Slovesné podstatné meno: Proces obalenia stredov praliniek ich ponorením cez záves temperovanej čokolády.
Naše špeciálne detaily finalizácie
„Ak venujete čas výrobe vysokokvalitnej čokolády, musí byť vysokokvalitná od začiatku do konca. O tom je čokoláda Lindt.“
– Majster čokolády Lindt
Retro reklamy a balenie Lindt
V spoločnosti Lindt & Sprüngli si vážime našich lojálnych zákazníkov. Počúvame spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete a snažíme sa vytvoriť najjemnejšiu čokoládu, aby ste si mohli užiť skutočný čokoládový luxus. V priebehu rokov naše reklamy odrážali kľúčové momenty histórie – od najímania umelcov na ilustráciu reklám počas obdobia Belle Époque alebo používaním symbolov mieru na označenie konca druhej svetovej vojny.