Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LINDT DIFFERENCE

Dokonalý finálny produkt

Je rozdiel medzi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhaľte tajomstvo dokonalej čokolády...


Posledné detaily

V spoločnosti Lindt & Sprüngli veríme, že tajomstvo potešenia z čokolády pochádza z ponorenia sa do plne zmyslového zážitku. Preto dôkladnú pozornosť venujeme detailu pri každom kroku výroby – od temperovania na vytvorenie hladkého a lesklého produktu až po navrhovanie nášho elegantného obalu odrážajúceho vynikajúce esencie, ktoré sa nachádzajú vnútri. Všetky posledné detaily, ako najjemnejšia mandľa navrchu našich PRALINIEK a slávne mašle, ktoré skrášľujú každého ZLATÉHO ZAJAČIKA, sú starostlivo umiestňované ručne.


Luxusná čokoláda Lindt v číslach

1952

Rok zrodu ikonického ZLATÉHO ZAJAČIKA

36

Počet variantov tabuliek čokolád LINDT EXCELLENCE predávaných po celom svete

4 miliardy

Počet truffle LINDOR vyrobených každý rok na celom svete


Čo je temperovanie?

Temperovanie je proces zohrievania, chladenia a opätovného zohrievania čokolády, aby sa dosiahlo rovnomerné vymiešanie kakaového masla (tuk v čokoláde) a vyhlo sa nekontrolovanej kryštalizácii. Doviedli sme tento proces k dokonalosti, aby sme zaručili, že každá čokoláda Lindt bude vo výsledku nádherne lesklá a každá tabuľka sa zlomí s osobitým krehkým prasknutím.


Poliatie

Proces obalenia stredov praliniek ich ponorením cez záves temperovanej čokolády.

Naše špeciálne detaily finalizácie


„Ak venujete čas výrobe vysokokvalitnej čokolády, musí byť vysokokvalitná od začiatku do konca. O tom je čokoláda Lindt.“

 
– Majster čokolády Lindt
 

Retro reklamy a balenie Lindt

V spoločnosti Lindt & Sprüngli si vážime našich lojálnych zákazníkov. Počúvame spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete a snažíme sa vytvoriť najjemnejšiu čokoládu, aby ste si mohli užiť skutočný čokoládový luxus. V priebehu rokov naše reklamy odrážali kľúčové momenty histórie – od najímania umelcov na ilustráciu reklám počas obdobia Belle Époque alebo používaním symbolov mieru na označenie konca druhej svetovej vojny.

Najlepšie prísady

Najlepšie kakao