Važení zakazníci, z dôvodu očakavaných vysokých teplôt a pracovného voľna, dňa 5.7.2022 budú všetky objednávky vytvorené od 1.7.2022 až 5.7.2022 odoslané v stredu, dňa 6.7.2022.
Ďakujeme za pochopenie
Free Delivery on orders over £50
Shipped with care
ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL -30% na všetko! Použitie v košíku: FESTIVAL30
Vážený zakazníci, Vzhľadom na veľký počet objednávok budú nové firemné objednávky vyhodnotené a spracované po 6.12.23 podľa stavu zásob. ďakujeme
Ak chcete využiť propagačné akcie ako "2+1", "2+2", "3+1" a iné, musíte do košíka pridať CELKOVÝ počet propagačných položiek. Zľava na najlacnejší výrobok sa automaticky vypočíta v súhrne košíka.
Použite kód XMASS_MAGIC v košíku a neplaťte za doručenie od 14,99€.
Užite si brunch, aký ste doteraz nezažili, s týmito dekadentnými čokoládovými a malinovými palacinkami. Predstavte si ľahké a nadýchané palacinky poliate luxusnou malinovou šťavou Lindt EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate a na nich šľahačku a veľké šťavnaté maliny. Nebude sa vám chcieť čakať až do víkendu...
Tip od chocolatiera
Ak chcete skutočne výnimočné palacinky, šľahačku navrch naneste vreckom na zdobenie s nadstavcom v tvare hviezdy.
Rozmiešajte v malej nádobe cmar, mlieko, vajce, vanilkový extrakt a roztopené maslo a zmes odložte nabok.
Krok 2.
Do veľkej misy preosejte múku, kakaový prášok, prášok na pečenie a sódu bikarbónu. Pridajte cukor a všetko premiešajte.
Krok 3.
V strede urobte jamku a postupne do nej prilievajte tekutú zmes. Miešajte, kým nevznikne hladké husté cesto. Nechajte ho 15 minút odstáť.
Krok 4.
Medzitým vložte nakrájanú horkú čokoládu Lindt EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate do tepluvzdornej misky a dajte ju nad kastról s horúcou vodou. Pravidelne premiešavajte, kým sa čokoláda nerozpustí. Dávajte pozor, aby sa neprehriala. Odložte ju zo sporáka a nalejte do nádoby.
Krok 5.
Pomocou elektrického mixéra vymiešajte šľahačku s mletým cukrom, kým sa nevytvorí tuhá pena. Dávajte pozor, aby ste zmes neprešľahali. Odložte ju nabok.
Krok 6.
Do nepriľnavej panvice nalejte trošku slnečnicového oleja a nastavte strednú teplotu. Po rozpálení na panvicu nalejte pol naberačky cesta a opatrne ho rozotrite tak, aby ste vytvorili malú placku.
Krok 7.
Palacinku nechajte piecť 1 – 2 minúty alebo kým sa na nej nezačnú tvoriť bublinky. Nepokúšajte sa s ňou manipulovať. Otočte ju pomocou stierky alebo varešky a pečte ju ďalšiu minútu alebo kým nebude dostatočne pevná.
Krok 8.
Palacinky pečte po niekoľkých kusoch a podľa potreby na panvicu nanášajte dostatočné množstvo oleja.
Krok 9.
Palacinky podávajte s kopčekom šľahačky, pokvapkajte ich roztopenou horkou čokoládou EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate a nasypte na ne čerstvé maliny a hoblinky z horkej čokolády. Zvyšnú šťavu a šľahačku podávajte ako prílohu.