Važení zakazníci, z dôvodu očakavaných vysokých teplôt a pracovného voľna, dňa 5.7.2022 budú všetky objednávky vytvorené od 1.7.2022 až 5.7.2022 odoslané v stredu, dňa 6.7.2022.
Ďakujeme za pochopenie
Free Delivery on orders over £50
Shipped with care
Pri všetkých akciách 2+1 musíte do košíka pridať 3 produkty a tretí dostanete zadarmo. Zľava sa vypočíta v košíku v poslednom kroku pre lacnejší produkt.
Vážení zákazníci, vždy sa snažíme poskytnúť vám čo najlepšiu ponuku. Prosím, ospravedlňte prípadné oneskorenie. V súčasnosti dodávame tovar do 5 až 7 dní. Ďakujeme, váš online tím Lindt.
Kúpte si dve balenia LINDOR 200g, 337g alebo 600g a získajte si srdce LINDOR 50g zadarmo! Akciový produkt sa v košíku objaví automaticky po splnení podmienok akcie.
Medzinárodný deň čokolády! - 20 % na všetky nezľavnené produkty. Promokód: ILoveLindt *Zľavu nieje možné kombinovať ostatnými promo akciami
Užite si brunch, aký ste doteraz nezažili, s týmito dekadentnými čokoládovými a malinovými palacinkami. Predstavte si ľahké a nadýchané palacinky poliate luxusnou malinovou šťavou Lindt EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate a na nich šľahačku a veľké šťavnaté maliny. Nebude sa vám chcieť čakať až do víkendu...
Tip od chocolatiera
Ak chcete skutočne výnimočné palacinky, šľahačku navrch naneste vreckom na zdobenie s nadstavcom v tvare hviezdy.
Rozmiešajte v malej nádobe cmar, mlieko, vajce, vanilkový extrakt a roztopené maslo a zmes odložte nabok.
Krok 2.
Do veľkej misy preosejte múku, kakaový prášok, prášok na pečenie a sódu bikarbónu. Pridajte cukor a všetko premiešajte.
Krok 3.
V strede urobte jamku a postupne do nej prilievajte tekutú zmes. Miešajte, kým nevznikne hladké husté cesto. Nechajte ho 15 minút odstáť.
Krok 4.
Medzitým vložte nakrájanú horkú čokoládu Lindt EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate do tepluvzdornej misky a dajte ju nad kastról s horúcou vodou. Pravidelne premiešavajte, kým sa čokoláda nerozpustí. Dávajte pozor, aby sa neprehriala. Odložte ju zo sporáka a nalejte do nádoby.
Krok 5.
Pomocou elektrického mixéra vymiešajte šľahačku s mletým cukrom, kým sa nevytvorí tuhá pena. Dávajte pozor, aby ste zmes neprešľahali. Odložte ju nabok.
Krok 6.
Do nepriľnavej panvice nalejte trošku slnečnicového oleja a nastavte strednú teplotu. Po rozpálení na panvicu nalejte pol naberačky cesta a opatrne ho rozotrite tak, aby ste vytvorili malú placku.
Krok 7.
Palacinku nechajte piecť 1 – 2 minúty alebo kým sa na nej nezačnú tvoriť bublinky. Nepokúšajte sa s ňou manipulovať. Otočte ju pomocou stierky alebo varešky a pečte ju ďalšiu minútu alebo kým nebude dostatočne pevná.
Krok 8.
Palacinky pečte po niekoľkých kusoch a podľa potreby na panvicu nanášajte dostatočné množstvo oleja.
Krok 9.
Palacinky podávajte s kopčekom šľahačky, pokvapkajte ich roztopenou horkou čokoládou EXCELLENCE Raspberry Intense Dark Chocolate a nasypte na ne čerstvé maliny a hoblinky z horkej čokolády. Zvyšnú šťavu a šľahačku podávajte ako prílohu.