Važení zakazníci, z dôvodu očakavaných vysokých teplôt a pracovného voľna, dňa 5.7.2022 budú všetky objednávky vytvorené od 1.7.2022 až 5.7.2022 odoslané v stredu, dňa 6.7.2022.
Ďakujeme za pochopenie
Free Delivery on orders over £50
Shipped with care
Pri všetkých akciách 2+1 musíte do košíka pridať 3 produkty a tretí dostanete zadarmo. Zľava sa vypočíta v košíku v poslednom kroku pre lacnejší produkt.
Vážení zákazníci, vždy sa snažíme poskytnúť vám čo najlepšiu ponuku. Prosím, ospravedlňte prípadné oneskorenie. V súčasnosti dodávame tovar do 5 až 7 dní. Ďakujeme, váš online tím Lindt.
Kúpte si dve balenia LINDOR 200g, 337g alebo 600g a získajte si srdce LINDOR 50g zadarmo! Akciový produkt sa v košíku objaví automaticky po splnení podmienok akcie.
Medzinárodný deň čokolády! - 20 % na všetky nezľavnené produkty. Promokód: ILoveLindt *Zľavu nieje možné kombinovať ostatnými promo akciami
Tieto luxusné krémové bonbóny z mliečnej čokolády skutočne dokážu očariť, a to vďaka nádhernej zlatej ozdobe a našej najkvalitnejšej mliečnej čokoláde EXCELLENCE Extra Creamy Milk Chocolate. Ideálne na to, aby ste sa podelili s priateľmi a rodinou, prípadne niekomu dali doma vyrobený darček.
Tip od chocolatiera
Môžete tiež vyrobiť viacfarebné bonbóny, a to použitím našej horkej čokolády EXCELLENCE 70 % Cocoa Dark Chocolate alebo bielej čokolády EXCELLENCE White Chocolate s príchuťou vanilky. Ak tento recept pripravujete pre niekoho, kto je na bezlepkovej strave, vždy si pozrite štítok výrobcu a uistite sa, že jednotlivé prísady neobsahujú lepok.
Nakrájanú čokoládu vložte do tepluvzdornej misky a umiestnite ju nad kastról s horúcou vodou. Miešajte, kým sa neroztopí dohladka.
Krok 2.
Medzitým v malom kastróliku ohrejte smotanu na strednej teplote a priveďte ju do varu. Polovicu vlejte do roztopenej čokolády a zmes miešajte, kým sa neprepojí. Prilejte zvyšnú horúcu smotanu a miešajte, kým sa nerozpustí. Pridajte maslo a miešajte, kým sa nerozpustí. Zmes nechajte úplne vychladnúť.
Krok 3.
Zmes prikryte fóliou a nechajte ju chladnúť 6 až 8 hodín – ideálne cez noc. 15 minút pred ďalším krokom ju vyberte z chladničky.
Krok 4.
Na plech položte papier na pečenie.
Krok 5.
Pomocou vykrajovača na melón alebo malej naberačky na zmrzlinu naberte niekoľko porcií ganáže z mliečnej čokolády a vytvorte guľôčky. Preložte ich na pripravený plech. Nechajte ich chladnúť 1 až 2 hodiny alebo dovtedy, kým nestuhnú.
Krok 6.
Každý čokoládový bonbón celý namočte do roztopenej čokolády. Vyberte ich pomocou vidličky a nechajte odkvapkať všetku prebytočnú čokoládu. Bonbóny znova preložte na plech. Ozdobte ich zlatými lístkami, zlatou čokoládovou ryžou alebo zlatým práškom. Nechajte ich odstáť, kým čokoláda nestuhne.