- Domov
- Prehľad - Majstri čokolády Lindt | SK
Majstri čokolády Lindt
Z našej kuchyne do tej vašej. Vstúpte do kuchyne Majstrov čokolády a naučte sa od tých najlepších o tajomstve výroby čokolády, ako sa pečú a tvoria cukrárske pôžitky.
Degustácia všetkými piatimi zmyslami
Chceli by ste ochutnať čokoládu ako skutočný expert? Od lesklého povrchu po chrumkavý zvuk pri zlomení tabuľky a kakaová aróma jemnej čokolády, ktorú je hneď cítiť. Lindt Excellence najlepšie chutí na spôsob Majstrov čokolády na dosiahnutie celej krásy. Všetkými piatimi zmyslami.
Cesta od kakaových bôbov k čokoládovým tabuľkám
Pýšime sa tým, čo robíme. To znamená, že sme jeden z mála výrobcov, ktorí vyrábajú čokoládu od bôbov po tabuľky. To nám dáva možnosť kontroly každého kroku v procese pre garanciu, že dostávate tú najjemnejšiu prémiovú čokoládu, a to vždy.
Stretnite sa s Majstrami čokolády Lindt
So základňami po celom svete je rodina Lindt globálnou komunitou so spoločnou vášňou k čokoláde. Každý z Majstrov čokolády vnáša do tejto komunity unikátny pohľad, chuťové poháriky a kulinárske skúsenosti. Vytvára tak neočakávané výrobky a vzrušujúcu spoluprácu.
Dokonalé párovanie
Na prehĺbenie pôžitku a komplexnosti chuti si vychutnajte naše horké čokolády so starostlivo zvolenou kávou, čajom či vínom. Obľúbte si nami veľmi milovanú Lindt Excellence intenzívny pomaranč s bolívijským macchiatom. Vyskúšajte ďalšie kombinácie odporúčané Majstrami Lindt na umocnenie perfektných chutí.
Čo robí pralinky Lindt takými jedinečnými?
Za každou pralinkou Lindt stojí veľa odbornosti a umenia vycibreného rokmi skúseností. Slasť pre oči aj chuťové poháriky.
Všetko spočíva v konšovaní
Je tu dôvod, prečo je čokoláda Lindt taká neuveriteľne jemná. Rudolph Lindt vynašiel v roku 1879 proces konšovania, ktorý pre čokoládový priemysel predstavoval revolučný obrat. Ustavičné miešanie čokolády viac ako 72 hodín stvorilo čokoládu takú lesklú a celkom sa rozpúšťajúcu v ústach.