Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Majstri čokolády Lindt

Z našej kuchyne do tej vašej. Vstúpte do kuchyne Majstrov čokolády a naučte sa od tých najlepších o tajomstve výroby čokolády, ako sa pečú a tvoria cukrárske pôžitky.

Chocolatier making a bar of Excellence chocolate.

Degustácia všetkými piatimi zmyslami

Chceli by ste ochutnať čokoládu ako skutočný expert?  Od lesklého povrchu po chrumkavý zvuk pri zlomení tabuľky a kakaová aróma jemnej čokolády, ktorú je hneď cítiť. Lindt Excellence najlepšie chutí na spôsob Majstrov čokolády na dosiahnutie celej krásy. Všetkými piatimi zmyslami.

Zistiť viac

Cesta od kakaových bôbov k čokoládovým tabuľkám

Pýšime sa tým, čo robíme. To znamená, že sme jeden z mála výrobcov, ktorí vyrábajú čokoládu od bôbov po tabuľky. To nám dáva možnosť kontroly každého kroku v procese pre garanciu, že dostávate tú najjemnejšiu prémiovú čokoládu, a to vždy.

Zistiť viac
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.

Stretnite sa s Majstrami čokolády Lindt

So základňami po celom svete je rodina Lindt globálnou komunitou so spoločnou vášňou k čokoláde. Každý z Majstrov čokolády vnáša do tejto komunity unikátny pohľad, chuťové poháriky a kulinárske skúsenosti. Vytvára tak neočakávané výrobky a vzrušujúcu spoluprácu.

Cup of Coffee with Lindt Excellence.

Dokonalé párovanie

Na prehĺbenie pôžitku a komplexnosti chuti si vychutnajte naše horké čokolády so starostlivo zvolenou kávou, čajom či vínom. Obľúbte si nami veľmi milovanú Lindt Excellence intenzívny pomaranč s bolívijským macchiatom. Vyskúšajte ďalšie kombinácie odporúčané Majstrami Lindt na umocnenie perfektných chutí.

Prezrieť

Čo robí pralinky Lindt takými jedinečnými?

Za každou pralinkou Lindt stojí veľa odbornosti a umenia vycibreného rokmi skúseností. Slasť pre oči aj chuťové poháriky. 

Zistiť viac
Chocolatier decorating pralines.

Tajomstvo LINDOR

Pevná vrstva jemnej čokolády. Krémová a rozplývajúca sa náplň. Nie je ťažké pochopiť, prečo je LIDNOR jedným z našich najmilovanejších produktov na celom svete. Zistite od samotných Majstrov čokolády Lindt, čo robí pralinky Lindor takými neodolateľne jemnými.

Všetko spočíva v konšovaní

Je tu dôvod, prečo je čokoláda Lindt taká neuveriteľne jemná. Rudolph Lindt vynašiel v roku 1879 proces konšovania, ktorý pre čokoládový priemysel predstavoval revolučný obrat. Ustavičné miešanie čokolády viac ako 72 hodín stvorilo čokoládu takú lesklú a celkom sa rozpúšťajúcu v ústach.