Važení zakazníci, z dôvodu očakavaných vysokých teplôt a pracovného voľna, dňa 5.7.2022 budú všetky objednávky vytvorené od 1.7.2022 až 5.7.2022 odoslané v stredu, dňa 6.7.2022.
Ďakujeme za pochopenie
Free Delivery on orders over £50
Shipped with care
Pri všetkých akciách 2+1 musíte do košíka pridať 3 produkty a tretí dostanete zadarmo. Zľava sa vypočíta v košíku v poslednom kroku pre lacnejší produkt.
Vážení zákazníci, vždy sa snažíme poskytnúť vám čo najlepšiu ponuku. Prosím, ospravedlňte prípadné oneskorenie. V súčasnosti dodávame tovar do 5 až 7 dní. Ďakujeme, váš online tím Lindt.
Kúpte si dve balenia LINDOR 200g, 337g alebo 600g a získajte si srdce LINDOR 50g zadarmo! Akciový produkt sa v košíku objaví automaticky po splnení podmienok akcie.
Medzinárodný deň čokolády! - 20 % na všetky nezľavnené produkty. Promokód: ILoveLindt *Zľavu nieje možné kombinovať ostatnými promo akciami
Od intenzívnej kakaovej arómy a komplexného chuťového pôžitku po jemnú, zamatovú textúru. Ochutnajte Lindt tak, ako sme zamýšľali: všetkými piatimi zmyslami.
Zrak
Počas degustácie čokolády je tiež dôležitý prvý dojem. Zamerajte sa najprv na vzhľad čokolády – jej farbu, textúru a lesk.
Hmat
Posúďte textúru povrchu (od hladkej po hrubšiu alebo drsnú).
Sluch
Pridržte si tabuľku čokolády pri uchu a rozlomte ju. Sústreďte sa na zvuk, ktorý začujete: môže byť jasný alebo mierne tupý. Kvalitná čokoláda bez náplne pri lámaní vydáva jasný chrumkavý zvuk. Odlomená hrana je hladká a bez úlomkov.
Čuch
Čuchom vnímajte množstvo vôní, ktoré čokoláda obsahuje. Vône čokolády posudzujte tak, že si kúsok pridržíte priamo pod nosom alebo ju nechajte rozpustiť v ústach, vydýchnite nosom a potom sa nadýchnite a vnímajte jej arómu.
Chuť
Dostávame sa k najintenzívnejšiemu zážitku z degustácie čokolády: nechajte si kúsok čokolády pomaly rozpustiť v ústach. Rozpustenú čokoládu rozprestrite jazykom tak, aby sa dostala do kontaktu s vašimi chuťovými pohárikmi. Čo cítite?
Uistite sa, že ste neutralizovali vašu chuť
Keď skúšate viacero druhov čokolády, neutralizujte medzi každým kúskom vašu chuť: použite biely chlieb, slabý šípkový čaj alebo minerálku. Pred degustáciou nefajčite ani nejedzte silne korenené jedlá.
S degustáciou začnite pri čokoláde s najnižším obsahom kakaa. Začnite pri bielej čokoláde, pokračujte mliečnou a nakoniec ochutnávajte tmavú. Čokoládu ochutnávajte v pokoji a v pohode, aby ste sa mohli sústrediť na svoje zmysly. Nasledujúce riadky vám objasnia hlavné princípy.
Jedna z našich najmilovanejších
Naša najpredávanejšia horká tabuľková čokoláda, EXCELLENCE 70 %, dosahuje perfektnú rovnováhu medzi horkosťou a sladkosťou.
Cesta od kakaových bôbov k čokoládovým tabuľkám
Pýšime sa tým, čo robíme. To znamená, že sme jeden z mála výrobcov, ktorí vyrábajú čokoládu od bôbov po tabuľky. To nám dáva možnosť kontroly každého kroku v procese pre vašu garanciu, že dostávate tú najjemnejšiu prémiovú čokoládu, a to vždy.
Dokonalé párovanie
Pre pridanú hĺbku a rozsiahlejšiu chuť si vychutnajte našu horkú čokoládu so starostlivo vybraným typom kávy, čaju či vína. Objavte viacero perfektných kombinácií s Lindt.